FiRaRi_27 SİTE ADMİNİ
| Konu: 3 KızKardeşin Hikayesi. Paz Eyl. 20, 2009 8:16 pm | |
| 3 KızKardeşin Hikayesi. Merhaba arkadaslar ben ilker,24 yasindayim. Vakit kaybetmeden basimdan gecen bu guzel animi anlatiyorum. 1 yil once bizim apartmanin ust dairesine birileri tasindi. 3 kardesdiler. (Leyla,Necla,Naciye) Biri ogretmen diger ikisi bir muhasebe burosunda calisiyorlardi.
Ogretmen olan evlenip bosanmis. Diger iki kardes hic evlenmemisti heralde cunku bana nezman baksalar icime dusecek gibi bakiyorlardi.bunlari nezaman gorsem gayet acik elbiseler giyiyorlardi, baldirlarini saran daracik mini etekler goguslerini gosteren bluzler... 3ude olgun yasta olmalarina ragmen cok kisa boydalardi.Her gun gelislerini bekler onlarin arkasindan yukari kadar cikardim bacaklarini dikizlerdim. Iki gun once evde tek basima oturuyordum. Birden zil caldi gelen Neclaydi, aslinda abla demem lazim.
Benim>bilgisayarda bi sorun oldugunu onun icin onlarin eve gelmemi rica etti. Bende ev hali baxerla cikmistim karsisina. Ben >ustumu degistirp hem geliyorum dedim. O >ya birsey olmaz cekinme insanlik hali ne olacak sanki boyle gel dedi. Birlikte merdivenleri cikarken sortunun arasindan o bembeyaz kilodunu izliyordum. bir anda ayagi kaydi heralde uzerime dustu. o uzerime dustugunde aletim kucucuk olan poposunun tam ortasina oturdu.sonra kalkip >birsey varmi diye sordum >yok dedi.bu olaydan sonra kIpkIrmIzI olmustu.neyse eve girdik bilgisayarin basina oturduk. interneti bagliyamadiklarini soylediler.
leyla ile necla yanima oturdular naciye ise arkamdaydi o kocaman gogusleri sirtima degdikce cildiracak gibi oluyordum. yanimdakilerde bacaklarini elime veya vucuduma dokundurup duruyorlardi. cildiracaktim... derken interneti bagladim. sitelerde gezerken degisik sitelerin gezilmis oldugunu gordum. bunu anladilar birden uzerime gelmeye basladilar. uzerimdekini yirtarcasina cikardilar.boxerimin uzerinden okasamaya basladilar.ben kendimi onlara birkmistim.sonra altimdakinide cikardilar hepsi muz gormus maymun gibi seviniyordu. ben de onlari soyuyarodum. once neclayi,ustundeki bluzu cikardim gogusleri cok hostu sonra alta indim sortunu ve o beyaz dantelli kilodun koklayip cikarttim. hayatimda bu kadar kucuk seftali gormemistim. diger iksinide soydum hepimiz cirilciplaktik.ama naciyenin gogusleri isi zorlastiriyordu biraz buyuktu de. kimin eli kimde belli degildi ama ucununde bir eli benimkindeydi. hepsinin seftalisini yaliyordum ucude arkasini bana donmus altimle oynuyordu popolorunun tadina bakiyordum.
en tatli seftali leylanindi bal dok yala yaaa. sonra beni sirt ustu yatirip 4 ayak durmami sagladilar.ustume cikip atcilik oynuyorlardi sonra ters cevirip sirayla aletimin ustunde zipliyorlardi.siranin kendilerine gelmelerini beklerken beni yaliyorlardi.dudaklarimi bile issirir gibi emiyorlardi.her yer sirilsiklam olmustu.necla ve naciyede derman kalmamisti. artik leylayla ikimiz basbasa devam ediyorduk.leylayi kucagima alip hoplatiyordum seftalisine bir turlu giremiyordum daracikti kucucukkk.biraz yalayip genislettikten sonra helesukur girmistim. leyla ilk girdigimde cok bagirmisti ama sonra da ha cok istedi.birde baktim ne goreyim diger ikiside istiyor.ayni seyleri onlarada yaptiktan sonra onlarinda icine girdim. en sonunda hepsini yere diz cokturup agizlarina aletimi verdim hepsi ayni anda emip anca o serbeti akittilar cunku bende enerji kalmadi.
hepsini yuttular hic yere damlatmadilar bu madeni.Sonra hep birlikte kuvete girip birbirmizi yikadik.hepsini ben kurladim cunku hic gucleri kalmamisti. Giyinip ciktim onlari o halde biraktim ve gittim. Artik nezam bilgisayarlarinda bir sorun ciksa sorunu hemen gideriyorum.
alıntıdır... | |
|